Ceturtdienā pirms Ziemassvētkiem notika ikgadējā LU Juridiskās fakultātes studentu pašpārvaldes rīkotā Masku balle, šoreiz klubā "Pulse" (Citadeles 2). Lai arī balle sākās deviņos vakarā, pirmie īstie drosminieki deju grīdu iemēģināja ap desmitiem. Tad tikai tā īsti sāka ierasties vairums dejotgribētāju, kaut gan veiklākie jau bija paspējuši aizņemt vietas pie galdiņiem krietnu laiku pirms tam... Gaisā virmoja patīkamas noskaņas - visi saposušies, labā noskaņojumā un smaidīgi... Kā nekā jānosvin taču, ka mazās ziemas brīvdienas gandrīz sākušās (tas, ka kādam nākamajā dienā 8:30 ir seminārs... lai nu paliek...)! Ik pa brīdim bija dzirdams kāds tosts, tika stāstīti joki, skanēja jautri lekciju piedzīvojumu atstāsti.. Zibsnīja fotokameras... Un skaistie mirkļi tika iemūžināti. 

Un tad pienāca brīdis, kad Gunārs un Natālija visus sirsnīgi sveica svētkos, kā arī novēlēja labi pavadīt laiku... Jā, deju zālē cilvēku kļuva arvien vairāk.Gaisotne bija satriecoša. Iedomājieties - pa labi aizsteidzas kāds melnā Zorro maskā, redzami velni, kāda meitene jūrnieka tērpā, austrumnieki, pavīd baltas zaķa ausis, mūzikas ritmos virpuļo havajiešu meitene... Protams, notika arī masku vērtēšana. 
Žūrija vairāk kā pusstundu centās noskaidrot labākās maskas īpašnieku vai īpašnieci. Tātad - šogad balvu par labāko masku (eņģelis) ieguva Ilze Ručevica. Arī Juridiskajā fakultātē mums ir savi eņģeļi... 

Tomēr ar to jau viss nebeidzās... Balle turpinājās, gaisā virmoja emocijas, bezrūpība, varēja iegrimt deju ritmos un baudīt ziemas nakts burvību. 

Brīdi vēlāk uzstājās pašpārvaldes pārstāvji. Draudzīgi, sadevušies rokās, ieskandināja Ziemassvētku noskaņas... Arī publika, cik zināja vārdus, tik dziedāja līdzi...Kas notika pēc tam? To noteikti zinās pateikt tie, kas bija ballē, jo juristi neguļ, tie ballējas līdz rītam.
Vēl tikai varu piebilst, ka nākamā Ziemassvētku balle notiks ātrāk kā pēc gada, tāpēc - nenokavē! :) 


Dalīties