Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes (JF) Studentu pašpārvalde (SP) izsludina Zinātniskās literatūras patapinājuma konkursa (ZLPK) pavasara kārtu. Studentu pašpārvalde vēlas veicināt ne tikai studējošo zinātniski pētniecisko darbu izstrādi,bet arī papildināt bibliotēkas krājumus ar vērtīgu un aktuālu lasāmvielu ikkatram.

Konkursā ir iespēja piedalīties ikvienam fakultātes studentam, kurš uzsācis bakalaura, maģistra, diplom – vai promocijas darba izstrādi vai arī ir iesaistīts pētniecības projektā, kura zinātniskais vadītājs ir Juridiskās fakultātes akadēmiskā  personāla pārstāvis.

Lai pieteiktu savu dalību, jāiesniedz ar savu zinātniskā pētījuma vadītāju saskaņots saraksts ar pētījuma izstrādē noderīgu un nepieciešamu literatūru, kas nav pieejama Latvijas Universitātes Bibliotēkā. Pieteikumā brīvā formā pamatojama arī pētījuma temata aktualitāte.

Pēc pētījuma izstrādes studentam grāmatas jānodod atpakaļ Studentu pašpārvaldē, kas rūpēsies par to, lai literatūra nonāktu LU Bibliotēkā un turpmāk būtu pieejama visiem fakultātes studentiem.

Pieteikums konkursam jānosūta jfsp@lu.lv līdz 7.aprīļa plkst. 23.59.

Detalizēta informācija par konkursa norisi atrodama tā nolikumā vai jautājot jfsp@lu.lv.

Dalīties