Pagājuši tie laiki, kad sniegs Ziemassvētkos bija garantēts, kad Ziemassvētku sajūta pati nemanāmi piezagās katram no mums… Jāķer ziemeļbriedis aiz ragiem un šī sajūta jārada mums pašiem!

Tiem, kuri domā, ka šis nav gada brīnišķīgākais laiks, diemžēl nav taisnība. Kad apkārt virmo liegs sniedziņš (ja paveiksies), izkārtas gaismu virtenes, skan visiem pazīstamie Ziemassvētku meldiņi, tiekamies Latvijas Universitātes Lielajā Aulā, lai kopīgi radītu to, ak, cik patīkamo Ziemassvētku noskaņu! To pacilājumu sirdī, to mirdzumu acīs… Tu zini, par ko mēs runājam, vai ne?
Atzīmē kalendāros šo sestdienu, jo 16.decembrī plkst. 21.00 Tev jābūt Latvijas Universitātes Lielajā Aulā!
LU Juridiskās fakultātes, LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes un LU Sociālo zinātņu fakultātes Studējošo pašpārvaldes aicina Tevi mirdzēt uz deju grīdas kā vēl nekad iepriekš. Parūpēsimies par to, lai šī nakts ir neaizmirstama un dod Tev Ziemassvētku noskaņojumu līdz pat Jaunajam gadam! 

Par nerimstošām dejām un skaistākajiem balles mirkļiem uz deju grīdas parūpēsies grupas 
The Picture un Daudzi citi. Dzirdēsi visiem labi zināmu dziesmu kaverversijas, oriģināldarbus un piedzīvosi arī citus jaukus pārsteigumus..

Lai mirdzētu nakts, mirdzēsim arī mēs paši! Dāmas aicinām tērpties elegantās vakarkleitās vai košās kokteiļkleitās, bet kungus – uzvalkos.
Dresscode – creative black tie. 
  Savu ieejas karti var iegūt: JF – katru darbadienu plkst. 10.00 - 18.30 pie JF eglītes BVEF – katru darbadienu plkst. 10.00 – 18.30 fakultātes foajē SZF – katru darbadienu plkst. 10.00 – 18.00 Studējošo pašpārvaldes telpā, 327.kab.
Ja būsi gatavs laicīgi – 5 eur. Pasākuma dienā – 7 eur   Papildus informācija  Tiekamies!  

Dalīties