Juridiskā fakultāte ir bagāta ar savām tradīcijām. Fakultātes studenti aprīlī ne tikai svin Lieldienas un ripina olas, bet arī pārbauda savas prasmes ikgadējā boulinga turnīrā, kas šogad notika 27.04 Zelta boulinga hallē... Turnīrā piedalījās ne tikai studenti, bet arī mācībspēki, kas bija sīvi konkurenti un pierādīja, ka labi pārzina ne tikai jurisprudenci, bet arī boulinga spēli. Vakara gaitā studenti varēja iepazīt labāk ne tikai viens otru, bet arī pasniedzējus un Universitātes darbiniekus, labi pavadīt laiku un baudīt neformālu gaisotni.
Turnīrs notika divās izspēles kārtās. Katra komanda izspēlēja divas spēles un iegūto punktu skaits tika saskaitīts kopā, tādējādi abu kārtu rezultāti izveidoja kopējo punktu skaitu. 

Tika spēlēts gandrīz divas stundas un tad bija klāt pats interesantākais brīdis – apbalvošana. Tika apbalvotas pirmo trīs vietu ieguvēji („Iekapā ar Arču”, „Šahisti”, „CTZK”) un veiksmīgākais vakara spēlētājs, kurš ieguva vislielāko individuālo punktu skaitu. Tika pasniegtas balvas, arī šampanietis. Pirmās vietas ieguvējiem par uzvaru tika pasniegts arī kauss, ko, protams, varēja izmantot glāzes vietā, baudot šampanieti.

Pēc boulinga spēlēšanas studentu izklaidējošais atpūtas vakars nebeidzās. Zelta boulinga halles otrajā stāvā sekoja vakara turpinājums. Tur varēja iedzert uzvaras šampanieti, uzspēlēt biljardu vai kādu citu spēli vai arī vienkārši pasēdēt, pavērot, kā citiem spēlētājiem veicas, un izbaudīt sarunas draugu sabiedrībā. 

Lūk tā Juridiskās fakultātes studenti sagaida pavasari un gatavojas vasarai!


Dalīties