Daudz laimes dzimšanas dienā!

Daudz laimes dzimšanas dienā! 

 

Labdien, kolēģi, draugi un citi nejauši lasītāji!

    Mums ir patiess prieks Jūs uzrunāt šajā jaunajā formātā. Turpmāk no Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes vari gaidīt vēl vairāk un iesaistīties ērtāk, biežāk un pieejamāk. Šodien dzimusi jauna un, cerams, paliekoša JFSP tradīcija – mūsu pašu digitālais žurnāls/blogs ar vēsturisku nosaukumu “Neko Nesolām”. Tomēr solām daudz – centīsimies rakstīt par studentiem un jaunajiem juristiem saistošām tēmām, fakultātes un pašpārvaldes aktualitātēm, kā arī ļoti gaidīsim satura priekšlikumus no Jums.

    Šos rakstus varēsiet atrast JFSP mājaslapā sadaļā ar atbilstošu nosaukumu “Neko Nesolām”. Jaunumi šajā sadaļā tiks pārpublicēti arī pašpārvaldes līdzšinējās sociālo mediju lapās. Varat sagaidīt intervijas, viedokļus, jaunumus un vienkārši labu laiku. Visus priekšlikumus par nākotnes rakstiem gaidīsim savā “Instagram”, “Facebook” un “gmail” pastkastītē.

    Mēs ceram, ka šis žurnāls rosinās LU JF studentu kopienas satuvināšanos un mūsu īpašās subkultūras attīstību. Šī ir iespēja mums visiem iesaistīties fakultātes dzīvē un paust savu nostāju, kā arī rosināt kvalitatīvu diskursu par būtiskām tēmām. Īpašs paldies šīs idejas tapšanā jāsaka mūsu sasaukuma Kultūras komisijas darbīgajām biedrēm Kristai Čistjakovai un Viktorijai Gilbertei. Paldies un lai mums visiem kopā izdodas!

 

Ar cieņu

JFSP Valdes priekšsēdētāja

Beāte Petrone