Pirmoreiz vēsturē ir pienācis laiks tikties visiem Latvijas Universitātes absolventiem! Visu paaudžu un fakultāšu absolventi tiek gaidīti LU Absolventu kluba (AK) organizētajā Absolventu dienā, kas norisināsies š.g. 19. maijā LU Botāniskajā dārzā, Rīgā. Ierašanās no plkst. 17.30, bet oficiālā atklāšana - plkst. 19:00.  

LU ir viena no senākajām un tradīcijām bagātākajām augstākās izglītības iestādēm Latvijā. Kopš 1919. gada to ir absolvējuši vairāk kā simts tūkstoši absolventu, iespējams, arī Tu! Tieši šī iemesla dēļ vēlamies apvienot savējos - LU absolventus - vienuviet. LU Absolventu dienā - lielākajos satikšanās svētkos! 

Absolventu dienā kopā ar ģimenēm, studiju biedriem un pasniedzējiem baudīsim pavasara atnākšanu dārza svētku burvībā! Pasākuma programma ietvers gan muzikālos priekšnesumus, tai skaitā LU pūtēju orķestri, LU Fizikas un matemātikas fakultātes jaukto kori “Aura”, gan īpašo vakara viesi - grupu “Pērkons”. Tāpat pasākuma gaitā varēsim klausīties pazīstamu absolventu stāstos Sarunu teltī, skatīties improvizācijas teātri “Spiediens” un piedalīties dažādās aktivitātēs gan lieliem, gan maziem - LU fakultāšu demonstrējumi, ekskursijas par Botānisko dārzu, puķu stādīšana bērniem, gan fizisku dārgumu, gan piedzīvojumu izsole un ne tikai. Vakara gaitā tiks paziņots arī LU Absolventu kluba Gada biedrs.

Ieeja pasākumā


Tuvojoties Alma Mater simtgadei, vēlamies Latvijas Universitāti, jo īpaši Botānisko dārzu, katru gadu padarīt vēl skaistāku, tāpēc ziedosim absolventiem, viņu ģimenēm un viesiem patīkamam piedzīvojumam - Absolventu takai! Pasākumā tiks prezentēts izstrādātais takas projekts un drīzumā tiks uzsākta takas izbūves pirmā kārta. LU Absolventu klubs vērš uzmanību, ka ziedojums nodrošina ieeju pasākumā. Ziedo kopīgai dāvanai - absolventudiena.lu.lv

Ziedojumus administrē LU fonds un visa ziedotā summa tiks novirzīta ziedojuma mērķim. Administratīvās izmaksas ziedojuma administrēšanā tiek segtas no LU fonda līdzekļiem.

Ar prieku gaidīsim pasākumā tieši Tevi! Droši aicini piebiedroties savus kursabiedrus, draugus, radus. Esi daļa no projekta izstrādes, ziedo Absolventu takas tapšanai, jo tā būs vieta, kur satikties. Seko līdzi informācijai sociālajā tīklā

Latvijas Universitātes Absolventu klubs ir dibināts 2016. gada janvārī pēc augstskolas absolventu iniciatīvas. Kluba mērķis ir vienot LU absolventus, lai dotu universitātei savu pieredzi, zināšanas un resursus un kopīgiem spēkiem celtu universitātes diploma vērtību.

Dalīties