Lēciens nezināmajā vienmēr ir biedējošs (lūdzu ņemt vērā, ka ar to ir domāts "izjust jaunas un nepieredzētas sajūtas, sevi pārbaudīt ārpus savas komforta zonas u.tml.", jo raksta autores mērķis nav tikt sauktai pie kriminālatbildības saskaņā ar Krimināllikuma 124.panta pirmo daļu). Jokus pie malas, jo vienu dienu pirms studiju uzsākšanas 1. kursā ikviena studenta prātu prātu pārņem 1001 jautājums, no kuriem lielākā daļa ir – Kas? Ko? Kā? Kad? Kāpēc? Neatliec iepazīšanos ar kursa biedriem un atbilžu meklējumus uz sev interesējošiem jautājumiem – apmeklē Pirmsaristoeli!

1.septembris lai paliek skolniekiem un bērnu dārza audzēkņiem – Tu tiksi mīļi gaidīts uz juristu Pirmsaristoteli š.g. 3. septembrī plkst. 13.00 Latvijas Universitātes foajē. Jaunie juristi Juridiskās fakultātes studentu pašpārvaldes pavadībā iepazīsies ar fakultātes telpām, vēsturi, studiju vidi un studenta dzīvi. Tur aizraujoši uzdevumi un neparasti pārbaudījumi sniegs iespēju pirmoreiz iepazīt savus turpmākos studiju biedrus. Protams, caur dažādajām aktivitātēm jaunie juristi varēs rast atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem par gaidāmajām studijām. Neizpaliks arī Juridiskās fakultātes tradīcija – soļošana cauri Rīgas centram un juridiskajām profesijām nozīmīgāko ēku un iestāžu sveikšana ceļā uz Doma laukumu. Tāpat neiztrūks arī pamatatziņu apgūšana, proti, jau no Pirmsaristoteļa svētkiem bez šaubām ikvienam atmiņā paliek visiem labi zināmais sauklis: „Viens likums, viena taisnība visiem!”, kā jau kārtīgam topošajam juristam pieklājas.

Tev ir iespēja arī pasūtīt piederību fakultātei apliecinošo krekliņu, lai Aristotelī Doma laukumā visi zina, ka esi topošais jurists!

Dalīties