Laikā, kad teju mēnesis studenta dzīvē jau pavadīts, un pirmie iespaidi, paziņas gūti, lai turpinātu lauzt nedrošības ledu, LU JF Studentu pašpārvalde turpina pagājušajā gadā iesākto tradīciju - pirmā kursa studentu spēļu vakaru. Ja neesi pirmā kursa students, bet ļoti gribi pievienoties, arī Tu esi gaidīts!

Visi pirmā kursa studenti jau trešdien, 27.septembrī, plkst. 19:00 tiek aicināti uz pirmā kursa studentu spēļu vakaru. Pasākums notiks fakultātes telpās, auditorija tiks precizēta. 

Par interesantām galda spēlēm palīdzēs gādāt mūsu draugi Brain Games, bet ja nu pašam arī ir kāda spēle, ar ko noteikti vēlies iepazīstināt kursa biedrus, droši ņem to līdzi!

Neatņemama vakara sastāvdaļa ir katra studenta paša sarūpētais "groziņš". Ņem līdzi to, ko sirds vēlas, un ar ko gribēsi pacienāt kursa biedrus. Ja ir iespēja, īpašā cieņā vienmēr ir bijuši pašu gatavotie labumi.

Lai neformālā gaisotnē uzkrātu spēkus pirmajam kopīgajam studiju gadam Juridiskajā fakultātē, vakara gaitā pirmkursnieki tiks aicināti doties ekskursijā uz Rīgas sirdi- Vecrīgu. 

 

Tiekamies!

Dalīties